• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Foşti colegi la naţională, Gică Hagi şi Dan Petrescu se duelează în Viitorul CFR Cluj în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la 20:45. Ridicat în slăvi din Gruia, "Regele" nu crede în complimente.

Lăudat de Dan Petrescu înaintea meciului direct, Gică Hagi nu se culcă pe-o ureche. fostul decar al naţionalei ştie toate trucurile fostului coleg de la naţională. "Viitorul va juca numai la noi în teren. Va face pressing şi cred că posesia va fi la ei. În campionatul românesc poate doar cu Steaua nu au avut ei mingea, în rest posesia este la Viitorul", a fost declaraţia lui "Super Dan", măgulitoare la adresa jocului echipei lui Hagi.

"Dan se uită cum Guardiola a vorbit despre Napoli, i-a făcut cei mai mari (n.r. înainte de duelul de săptămâna asta din Ligă, încheiat cu victoria "cetăţenilor, scor 2-1). Da, mersi Dane, dar ştim şi noi pe cine avem în faţă: întâlnim un adversar extraordinar de puternic, orgolios. Au nevoie să câştige şi sunt sigur că va fi un meci frumos", a spus Hagi în conferinţa de presă de azi.

La Ovidiu, revin doi jucători care s-au lansat la Viitorul: Cristi Manea a plecat de peste doi ani, însă Boli abia ce s-a despărţit de campioană.

"Chiar am vorbit cu el zilele trecute (n.r. cu Boli) şi suntem nerăbdători să ne vedem pentru că am rămas într-o relaţie foarte bună cu el. Anul trecut am format un cuplu foarte bun şi mâine ne vom duela, din păcate", a spus Bogdan Ţîru, completat de "omul gol" de la Viitorul, George Ţucudean: "CFR are echipă foarte bună, foarte mulţi jucători în lot şi, chiar dacă schimbă, nu are probleme de valoare. Va fi un meci frumos".

Viitorul - CFR Cluj e în direct la Digi Sport 1 sâmbătă, de la 20:45. Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.