• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Eric Bicfalvi (28 de ani) va juca pentru Dinamo în sezonul de primăvară. Mijlocaşul ofensiv este liber de contrat, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu chinezii de la Liaoning Whowin şi va semna un contract cu gruparea din Ştefan cel Mare dacă lucrurile vor fi în regulă după vizita medicală.

Directorul sportiv al roş-albilor, Ionel Dănciulescu, a vorbit pentru Digi Sport despre cea de-a 10-a achiziţie a iernii.

"Ni l-am dorit foarte mult pe Eric, iar nea Mircea discută cu el de mai multă vreme pentru că e sigur că ne va ajuta. E un fotbalist care poate juca mai multe posturi, sigur vom fi mai puternici cu el. Şi, în plus, pe lângă faptul că este fotbalist bun, este şi un caracter deosebit. A avut ofertă din Rusia, pe bani mult mai mulţi, dar a preferat să-şi respecte cuvântul dat lui nea Mircea", a afirmat Ionel Dănciulescu, înainte de parafarea actelor.

Bicfalvi a fost printre jucătorii convocați la prima reprezentativă de selecționerul Anghel Iordănescu la două meciuri din preliminariile Campionatului European din 2016: cele cu Irlanda de Nord: 2-0 la București și 0-0 la Belfast, dar fostul stelist a fost de fiecare dată rezervă. În 2014, la primul meci al lui Iordănescu în noul mandat la prima reprezentativă, Bicfalvi a jucat 23 de minute în amicalul câștigat cu 2-0 cu Danemarca.

82 de meciuri și două goluri are Eric Bicfalvi în Liga 1, unde a jucat pentru 3 echipe: Jiul Petroșani, Steaua și Gloria Buzău.

26 de goluri în 73 de meciuri are Bicfalvi în prima ligă ucraineană, unde a jucat numai pentru Volyn Lutsk.

10 jucători a adus Dinamo în această iarnă: Rîmniceanu, Muţiu (portari), Hanca, Olteanu, Ekeng, Bartalsstovu, Kortzorg, Lazăr (revenit după împrumutul la Chiajna), Batin şi Bicfalvi

11 jucători au plecat de la Dinamo: Abraham, Popescu (portari), Fai, Feussi, Ghomsi, Vojnovic, Van Haaren, Şerban, C. Matei, Gavrilă, Shalaj