• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ionel Dănciulescu a confirmat că a fost ofertat de CSM Poli Iaşi, care i-a propus să ocupe o funcţie de conducere, dar susţine că nu a luat încă vreo decizie. Fostul atacant spune că va discuta sâmbătă cu Flavius Stoican şi cu oficialii moldovenilor, însă nu va lua o hotărâre decât la începutul anului viitor.

"Nu ştiu, vedem. Totul a plecat de la o discuţie amicală cu Flavius. El mă aşteaptă mâine la Iaşi, e adevărat că voi fi mâine acolo. Prezenţa mea acolo s-a legat şi de un meci de old-boys care se va juca la Focşani. O să am o discuţie cu Flavius, dar nu ştiu cu cine voi mai discuta. Însă asta nu înseamnă că voi pleca de la Dinamo.

Nu am vorbit în viaţa mea cu primarul din iaşi. Nu înseamnă că plec de la Dinamo, am doar o discuţie amicală, pentru că am fost invitat acolo. O să văd ce o să fac pe viitor, nu exclud nimic. Deocamdată, doar discut cu cei de acolo, dar decizia o voi lua după vacanţă, vreau să stau şi să mă liniştesc.

Până atunci sunt la Dinamo şi încerc să ajut echipa. Sper ca vacanţa să fie un sfetnic bun şi să iau o decizie care să fie bună pentru mine", a declarat Dănciulescu, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

Oficialul alb-roşiilor spune că l-a informat pe patronul Ionuţ Negoiţă despre discuţiile cu moldovenii.

"Cei de la Dinamo ştiu. Am avut acum două săptămâni o discuţie cu domnul Negoiţă, în care i-am mai spus şi alte lucruri, pe care am simţit că trebuie să i le spun. Dar, deocamdată, nu am luat o decizie", a precizat Dănciulescu.