• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Ajuns la 38 de ani, Ionel Dănciulescu a revenit pe teren în atacul lui Dinamo. Fostul golgheter al formației din Ștefan cel Mare a fost titular în ofensiva "câinilor" la partida amicală cu Inter Olt Slatina, disputată la Slatina, orașul natal al actualului directorul sportiv al clubului bucureștean.

Fostul atacant a anunțat pe 12 noiembrie 2013 că își încheie activitatea de fotbalist, dar impresia creată atunci a fost că retragerea sa a fost una mai mult forțată. Deși au trecut aproape 2 ani din acel moment, oficialii din Ștefan cel Mare nu i-au organizat un meci de retragere lui Dănciulescu. Astfel, actualul director sportiv al trupei roș-albe a considerat că disputa cu Inter Olt, de la Slatina, ar fi cel mai potrivit meci de retragere.

Danciulescu a fost trimis pe teren de Mircea Rednic din primul minut și a fost schimbat în minutul 25. Acesta a fost de altfel și numărul cu care Dănciulescu a evoluat la Dinamo în ultima parte a carierei sale.

Momentul schimbării a fost unul emoționant pentru directorul sportiv al "câinilor", care a primit și un buchet de flori din partea antrenorului Mircea Rednic. La partidă asistă aproximativ 3.000 de spectatori.

Tehnicianul echipei din Ștefan cel Mare nu a putut conta la meciul amical cu Inter Olt Slatina pe jucătorii convocați la loturile naționale: Steliano Filip (România), Dorin Rotariu și Ionuț Nedelcearu (România U21), Patrick Petre și Alin Dudea (România U19).

ECHIPA DE START:

Dinamo (4-2-3-1): Abraham - Feussi, Marc, Puljic, Ghomsi - Van Haaren, Șerban - Gavrilă, Matei, Shalaj - Dănciulescu
Antrenor: Mircea Rednic