• Fotbal, Belgia: Antwerp-Anderlecht, vineri, 21:30, Digi Sport 2 
  • Liga 1, etapa 3: Viitorul - Dinamo e duminică, 30 iulie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 (18:00)

Ajuns la 38 de ani, Ionel Dănciulescu a revenit pe teren în atacul lui Dinamo. Fostul golgheter al formației din Ștefan cel Mare a fost titular în ofensiva "câinilor" la partida amicală cu Inter Olt Slatina, disputată la Slatina, orașul natal al actualului directorul sportiv al clubului bucureștean.

Fostul atacant a anunțat pe 12 noiembrie 2013 că își încheie activitatea de fotbalist, dar impresia creată atunci a fost că retragerea sa a fost una mai mult forțată. Deși au trecut aproape 2 ani din acel moment, oficialii din Ștefan cel Mare nu i-au organizat un meci de retragere lui Dănciulescu. Astfel, actualul director sportiv al trupei roș-albe a considerat că disputa cu Inter Olt, de la Slatina, ar fi cel mai potrivit meci de retragere.

Danciulescu a fost trimis pe teren de Mircea Rednic din primul minut și a fost schimbat în minutul 25. Acesta a fost de altfel și numărul cu care Dănciulescu a evoluat la Dinamo în ultima parte a carierei sale.

Momentul schimbării a fost unul emoționant pentru directorul sportiv al "câinilor", care a primit și un buchet de flori din partea antrenorului Mircea Rednic. La partidă asistă aproximativ 3.000 de spectatori.

Tehnicianul echipei din Ștefan cel Mare nu a putut conta la meciul amical cu Inter Olt Slatina pe jucătorii convocați la loturile naționale: Steliano Filip (România), Dorin Rotariu și Ionuț Nedelcearu (România U21), Patrick Petre și Alin Dudea (România U19).

ECHIPA DE START:

Dinamo (4-2-3-1): Abraham - Feussi, Marc, Puljic, Ghomsi - Van Haaren, Șerban - Gavrilă, Matei, Shalaj - Dănciulescu
Antrenor: Mircea Rednic