• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

La reuniunea lotului lui FC Botoșani, pe lângă antrenorul Costel Enache, cel care i-a luat locul lui Leo Grozavu, au mai existat patru noutăți: Tiberiu Serediuc, Eduard Pap, Marian Târșa și Daniel Popa. Acesta din urmă a venit sub formă de împrumut de la Dinamo și le-a pus gând rău ”câinilor” încă din prima zi în Moldova.

FC Botoşani este o rampă de lansare pentru mine. La Dinamo nu prea am avut şanse să joc. Am venit aici să joc, să câştigăm cât mai multe meciuri şi să ajungem sus. Vara trecută nu s-au înţeles cu cei de la Târgovişte. Eu am avut o problemă cu actele şi de aceea nu am ajuns aici”, a spus, conform site-ului oficial al clubului, Daniel Popa, cel care și-a propus chiar să devină golgheterul campionatului și să marcheze în poarta echipei de care aparține:

Eu sper să marchez cât mai multe goluri dar depinde cât o să joc, câte şanse o să am. Eu vreau să ajung golgheterul echipei şi al campionatului. Probabil o să joc contra lui Dinamo şi vreau să marchez”, a mai spus Daniel Popa.

Adus vara trecută de la Chindia Târgoviște, pentru 30.000 de euro, atacantul de 22 de ani, a fost utilizat de 17 ori (de 11 ori în campionat), însă doar de trei ori a jucat ca titular (o dată în Cupa României și de două ori în Cupa Ligii). Trei goluri (toate în Cupa Ligii) a marcat Popa pentru Dinamo.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT