• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Gabriel Tamaș (33 de ani) nu mai este jucătorul celor de la FCSB. Deși mai avea contract cu roș-albaștrii, fundașului central i s-a comunicat că nu mai face parte din planurile de viitor, astfel că a devenit liber de contract.

Apropiații lui Tamaș au încercat o mutare spectaculoasă chiar la rivala de moarte a FCSB, adică la Dinamo. Numai că, surpriză, fotbalistul a găsit ”ușa închisă”.

Chiar dacă era vorba de o revenire, chiar dacă recent a dat ”like” unei postări a lui Steliano Filip la o ironie la adresa FCSB, Tamaș a fost informat că nu are ce căuta la Dinamo. Cei care au decis acest lucru, potrivit Gazetei Sporturilor, sunt Adrian Mutu, directorul general, dar și Cosmin Contra, antrenorul ”câinilor”, ambii foști colegi cu Tamaș la echipa națională.

Cel mai probabil, în luarea deciziei a contat viața extrasportivă a fostului jucător al roș-albaștrilor. Deși a fost rugat, sfătuit, uneori chiar amendat, pentru a-și schimba stilul de viață, Tamaș nu a făcut asta, dimpotrivă. 

În plus, oficialii roș-albilor au alte planuri pe cap. În primul rând, aceștia doresc să-l convingă pe Dielna să-și prelungească actualul angajament care expiră la vară. 

41 de meciuri a adunat Tamaş în toate competiţiile acestui sezon, în tricoul FCSB: a marcat două goluri şi a oferit şi alte cinci pase decisive.