• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Christoph Daum a asistat în această seară la duelul dintre campioana FC Viitorul Constanţa şi Gaz Metan Mediaş, scor 3-0 (2-0). La final, la microfonul Digi Sport, selecţionerul a vorbit despre echipa lui Hagi, dar şi despre alte subiecte "fierbinţi" din fotbalul românesc.

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi s-a impus prin golurile marcate de Aurelian Chiţu (31), Cristian Ganea (37) şi George Ţucudean (61), iar germanul de pe banca tricolorilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa campioanei.

"Sunt foarte bine pregătiţi pentru meciurile din preliminariile UEFA Champions League cu APOEL şi cred că acest lucru este cel mai important pentru Viitorul", a spus Daum.

Unul dintre jucătorii pe care selecţionerul îi urmăreşte atent este Casap, care din păcate în această seară s-a accidentat, fiind înlocuit de Cicâldău în minutul 7.

"Îi doresc lui Casap să se recupereze repede pentru că venisem la meci special pentru el", a mai spus antrenorul.

După doar o etapă din Liga 1 am asistat şi la prima debarcare a unui antrenor. Alexa a fost "strâns cu uşa" de primarul Minea şi s-a văzut nevoit să îşi dea demisia.

"Uneori, apar decizii foarte ciudate legate de schimbarea jucătorilor, a antrenorilor, sunt foarte surprinzătoare", a comentat Daum.