• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ciprian Deac a impresionat în această etapă la CFR Cluj, cu bucuria de după golul marcat în victoria cu 3-0 contra lui FC Voluntari (VIDEO), când și-a etalat abdomenul perfect și a stârnit și admirația lui Ilie Dumitrescu, cel care a spus că ar vrea să îi vadă la fel și pe jucătorii de la FCSB.

Bogdan Mara, fost coleg cu Deac la CFR și în acest moment oficial al clubului ardelean, a urmărit îndeaproape dezvoltarea mijlocașului ofensiv și a dezvăluit câteva lucruri impresionante din programul de pregătire al fotbalistului pe care FCSB l-a dorit cu ardoare în urmă cu câteva luni.

Deac (31 de ani) lucrează de două ori pe zi la sala de forță pentru abdomenul perfect, iar în perioada de pregătire din vară chiar a exagerat, păstrându-și acest obicei și în cantonamente, în zilele în care făcea de două ori antrenamentele solicitante ale lui Dan Petrescu.

Mara îl consideră un exemplu pentru întreaga echipă și a spus că acesta este motivul pentru care a insistat ca echipa să facă orice pentru a-l păstra și din vară, în ciuda interesului mare arătat de patronul de la FCSB, care era foarte optimist că îl va convinge să semneze cu bucureștenii.

"Ciprian Deac merge la sală în fiecare zi, dacă nu de două ori pe zi. Am avut o problemă cu el în perioada de pregătire, pentru că a exagerat. După ce ai făcut două antrenamente pe zi cu Dan Petrescu... Mai făcea și două antrenamente de sală pe zi. Chiar mi-a zis: 'Lasă-mă, că acum încarc, după aia sunt bine'. În primele meciuri i-a fost un pic greu, pentru că a încărcat foarte mult, e foarte mult să faci două antrenamente zilnic și să faci și de două ori sală.

E un profesionist desăvârșit și foarte mulți din echipă stau pe lângă el. A fost jucătorul pentru care am insistat cel mai mult să rămână, să facem un sacrificiu și să rămână, pentru că în jurul lui am văzut că trebuie să construim această echipă nouă a CFR-ului", a spus Bogdan Mara, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

VIDEO Mara povestește de ce a insistat pentru rămânerea lui Deac la CFR

 

VIDEO Golul lui Deac cu Voluntari și bucuria mijlocașului ofensiv

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT