• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Oficialii celor de la CS U Craiova au ales să-și inaugureze noua arenă de cinci stele în compania cehilor de la Slavia Praga. La momentul anunțării acestui adversar, fanii oltenilor s-au mirat că nu au fost invitați în Bănie cei de la Sparta Praga, cea mai titrată echipă din Cehia.

Iată că s-a aflat acum și care este adevăratul motiv pentru care Slavia, o echipă fără prestanță în Europa, a fost invitată pentru a face parte din istoria Craiovei. 

Slavia Praga este o grupare care este finanțată în prezent de către un grup de investitori chinezi, practic aceeași companie care a devenit, în mod oficial, principal patronat al Rompetrol. În consecință, șefii oltenilor speră să-i convingă pe chinezi să investească și la CS U Craiova.

La finalul lui 2016, Slavia Praga a fost preluată în totalitate de firma chineză CEFC, una dintre cele mai importante societăți private din China. Aceeași firmă chineză a fost cea care a cumpărat în septembrie 2015 60% din acțiuni, într-un moment în care clubul ceh se confrunta cu imense probleme financiare, notează jurnalul.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT