• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club, Marius Niculae (36 de ani), fostul jucător emblematic al lui Dinamo, a explicat de ce nu vrea să ocupe o funcție oficială la clubul ”roș-alb”.

Ianis Zicu i-a propus lui Marius Niculae la emisiunea Fotbal Club să facă pereche la Dinamo în funcții de conducere. ”Dacă vii alături de mine! Și dacă lucrezi la club! Pentru că și tu, ca și mine, și alți foști jucători, cred eu că lucrurile ar merge foarte bine. Marius este un tip serios și nu poate fi coordonat de nimeni”, a spus Zicu. Fostul atacant a spus că nu poate ocupa o funcție la Dinamo pentru că i-ar fi foarte greu din cauza oamenilor din jurul finanțatorului Ionuț Negoiță.

”E destul de greu, am lucrat acolo, ultimele luni din cariera mea. E foarte greu într-un angrenaj în care foarte mulți oameni își dau cu părerea. Când se va înțelege că fotbalul este diferit de restul de afaceri atunci lucrurile vor merge cum trebuie”, a punctat ”Săgeată”, care i-a luat apărarea patronului pe care îl crede că are intenții dintre cele mai bune.

”Patronul vrea să facă lucruri bune pentru că s-a băgat la această echipă, dar în umbra lui sunt mulți oameni care își dau cu părerea și este câteodată influențat negativ. E foarte greu să ții un club în zilele noastre, vedem Rapidul sau poate alte echipe care nu mai sunt în prima ligă. E foarte greu, un club ca Dinamo nu va muri niciodată, este punctul meu de vedere. Ionuț Negoiță nu știa la ce se va angrena atunci când a preluat clubul, pe lângă afacerile pe care le are. Probabil lui îi este mai ușor să vină altcineva care se poate ocupa strict de clubul Dinamo”, a spus ”Săgeată”.