• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Petrolul Ploieşti a învins-o pe ACS Poli Timişoara cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, în deplasare, într-un meci din etapa a patra a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Golul victoriei "lanternei roşii" a fost reuşit de Victoraş Astafei (24).

La final, Petre Grigoraş, tehnicianul gazdelor, care a debutat cu stângul pe banca bănăţenilor, a analizat prestaţia elevilor său. "Grig" nu crede că o să ajungă să regrete decizia luată şi a recunoscut că ştia la ce se înhamă, echipa fiind într-un moment critic.

"Din păcate fotbalul nu se joacă pe ocazii, ci pe goluri. Nu am făcut un joc strălucit, dar s-a vrut. În prima repriză, la 0-0, am avut câteva oportunităţi bune. Cred că ei au marcat la singura lor ocazie din tot meciul. Nu am ce să le reproşez jucătorilor, sunt venit de 2-3 zile şi era greu să schimb ceva. Mi-am dorit să încep cu o victorie, dar asta a fost, îmi pare foarte rău. Matematic mai sunt şanse şi nu vom ceda sub nicio formă. Ştiam unde vin şi am zis să fiu curajos, nu am de ce să regret că am luat această decizie", a spus tehnicianul, la Digi Sport.

Poli nu are nicio victorie în ultimele patru etape, două egaluri, două eşecuri.

În sezonul regulat, scorul a fost egal, 1-1, la Ploieşti, iar Poli s-a impus la Timişoara, cu 1-0.