• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Chiajna - Sepsi OSK 2-1. Concordia a obținut prima victorie pe teren propriu în acest sezon, după ce Claudiu Bumba a marcat la debut, în prelungirile partidei.

Jucătorul venit de la Dinamo a fost introdus pe teren, în minutul 83 de Ion Moldovan (aflat și el la primul meci ca principal la Chiajna), iar, în al doilea minut suplimentar, acesta a marcat golul decisiv.

Aveam mare nevoie de cele trei puncte, din cauza situației din clasament. Important e că am câștigat și mă bucur că am debutat cu gol”, a declarat Claudiu Bumba, după meci, la flash interview, la microfonul Digi Sport.

De partea cealaltă, atât antrenorul Valentin Suciu, cât și jucătorii din Sf. Gheorghe au acuzat arbitrajul lui Adrian Cojocaru și al asistenților săi.

La faza primului gol al Chiajnei a fost ofsaid. Iritant pentru noi. Am mai avut un penalty neacordat și cam asta a fost istoria jocului”, a spus Suciu.

E foarte dureros că am pierdut pe final, eu zic că meritam mai mult. Normal că nu suntem mulțumiți, am avut câteva meciuri bune, în care puteam scoate mai multe, chiar dacă juca bine și am scos doar un punct”, a zis și Istvan Fulop, marcatorul unicului gol al lui Sepsi OSK.

VIDEO Golul marcat de Bumba:

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT