• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Concordia Chiajna - CFR Cluj. Suprafața de joc de la Chiajna, care este sintetică, nu este una deloc pe placul fotbaliștilor. Daniel Niculae, președinte și jucător la Academia Rapid, în Liga 4, dar și analist al Digi Sport, a spus că ”sinteticul” reprezintă moartea fotbalului.

”Suprafața de joc de la Chiajna este execrabilă. Mirosul de cauciuc se simte și acasă, la telespectatori.

Sunt total împotriva unor astfel de suprafețe de joc. Din păcate, acum mă antrenez și eu, de două ori pe săptămână, pe un astfel de teren, din lipsa infrastructurii de la Liga 4. Într-adevăr, costuile de întreținere sunt mai mici, dar sinteticul este moartea fotbalului, din punctul meu de vedere”, a spus Niculae, prezent în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Șumudică: ”Fotbalul e ca mersul pe bicicletă!”

Oficialii clubului din Chiajna au instalat aceastăsuprafață de joc în 2014. Antrenorul de atunci al ilfovenilor, Marius Șumudică, spunea că nicio echipă nu are voie să se plângă de suprafața de joc, pentru că ”fotbalul este ca mersul pe bicicletă”.

"Eu consider că suntem pe un drum bun și nu contează dacă vom juca pe iarbă sau pe un teren sintetic. Fotbalul e ca mersul pe bicicletă, daca știi să mergi nu uiți niciodată.

Va fi dificil atât pentru noi, cât și pentru adversari”, spunea Șumudică în urmă cu trei ani.