• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După înfrângerea cu CFR Cluj, Vasile Miriuță a lăsat de înțeles că nu mai speră la calificarea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 1. Fostul arbitru Ion Crăciunescu e de părere că respectiva declarație i-ar putea determina pe conducătorii ”câinilor” să-l demită pe antrenor, mai ales după ce președintele Alexandru David a spus că nu este normal ca tehnicianul să afirme că nu mai crede în obiectivul echipei.

Declaraţia lui Miriuţă a şocat conducerea lui Dinamo. Faptul că domnul David ne-a spus că mâine va avea o discuţie cu antrenorul poate însemna că schimbarea tehnicianului ar putea să aibă loc chiar din această săptămână”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

N-are rost să mai vorbim de play-off acum. Mai avem patru meciuri şi după aceea vom trage linie. Toate jocurile sunt importante. E normal ca unii dintre fani să strige demisia, dar nu au strigat toţi”, a declarat Vasile Miriuță, după jocul cu CFR Cluj, în care fanii i-au cerut demisia.

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a sugerat că antrenorul ar putea fi demis, iar această decizie poate fi luată în ședința de miercuri.

Situaţia e simplă, dar şi complicată. Conform contractului, el trebuie să ducă echipa în play-off şi vom trage linie la iarnă. Dar, având în vedere situaţia, am decis că trebuie să ne întâlnim să discutăm. Asta şi pentru că el a spus că nu mai crede că poate ajunge în play-off.

Cel mai probabil ne vom întâlni mâine. El cunoştea lotul când a venit şi şi-a asumat că duce echipa în play-off. Dacă şi-a schimbat percepţia, trebuie să discutăm”, a declarat David.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT