• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Înfrângerea pe care ”câinii” au înregistrat-o luni seara la Severin, 0-1 în fața celor de la CS U Craiova, a ”tulburat” destul de mult apele la Dinamo. Ioan Andone se pare că a intrat și în dizgrația conducerii, după ce antrenorul pierduse deja simpatia fanilor, astfel că în aceste zile se caută soluții pentru aducerea unui nou tehnician.

Pe lista posibililor succesori ai lui Andone se află numele lui Cosmin Contra și al lui Marius Șumudică. Tehnicianul campioanei, aflat în litigiu cu cei din conducerea giurgiuvenilor, a recunoscut, ÎN DIRECT la Digi Sport, că a fost aproape de a ajunge la Dinamo în aceste zile.

Mutarea cu Șumudică pe bancă este agreată și de Ionuț Negoiță, care a spus, tot la Digi Sport, că varianta poate fi luată în calcul doar după ce pleacă Andone. S-a vehiculat chiar ideea că Șumudică ar putea ajunge la Dinamo însoțit de câțiva jucători de la Astra.

Florin Lovin, care este bun prieten cu Șumudică, a spus că nu ar putea juca niciodată pentru Dinamo.

”Singurul club din România la care aș putea să lucrez, ca orice altceva în afară de jucător, este Steaua! Așa că îi mulțumesc lui Marius Șumudică în cazul în care m-ar dori acolo, dar nu aș putea să fac așa ceva”, a spus Lovin, înainte de a se îmbarca în aeronava care a transportat miercuri delegația Astrei spre Plzen, acolo unde joi, de la ora 22:00, se va juca meciul cu Viktoria, din Europa League.

Lovin este jucătorul care l-a urmat pe Șumudică atât la Concordia Chiajna, cât și la Astra. De altfel, după ce mijlocașul a căzut în dizgrația conducerii clubului ilfovean, Șumudică i-a întins rapid o mână de ajutor și l-a luat cu el la gruparea care a câștigat titlul în sezonul trecut.