• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Etapa a 23-a a Ligii 1 a produs surpriza de la Chiajna, acolo unde Concordia a câștigat cu 2-1 în fața lui Dinamo. Asemenea unui tăvălug, eșecul roș-albilor a produs și rezilierea contractului lui Ioan Andone, tehnician care va fi înlocuit cu ”spaniolul” Cosmin Contra.

Ultimele evenimente de la Dinamo au reprezentat și o sursă foarte bună de inspirație pentru colegii de la ”Digi Sport Matinal”, care au realizat un nou episod din declarațiile amuzante.

În mai puțin de 36 de ore, roș-albii au trecut de la declarații de genul ”avem cel mai bun lot din România”, ”suntem bine, chiar foarte bine”, la ”un dezastru total” și am fost de ”cascadorii râsului”.

Alte declarații amuzante ale etapei trecute

Florin Prunea (președinte CSMS Poli Iași): ”E mai bine să fii în play-off, decât în play-out!”

Ștefan Bărboianu (fundaș Concordia Chiajna): ”Dacă am juca mai des cu Dinamo, am scăpa mai ușor de retrogradare!”

Gheorghe Hagi, manager tehnic FC Viitorul: ”Ne este foarte greu, dar ușor nu e... E perioada de iarnă. Iarna-i grea, e complicată, nu noi facem vremea. Din păcate fotbalul se joacă afară.

Jucătorii suferă și toți cei care muncim suferim, pentru că ne înconjoară pe toți. Să nu crezi că scapă vreunul”.

Ioan Andone, antrenor Dinamo: ”Avem aici un puști de viitor, pe Ronaldinho, poate să crească aici.... ăăă, pardon, Rivaldinho”

Gică Hagi, manager tehnic FC Viitorul: ”Cerem mult, ne dorim mult, paragonăm la jucători la alt nivel”.