• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Declarațiile etapei au lipsit pentru o lungă perioadă. ”Justificat”, a remarcat Dan Filoti, moderatorul emisiunii Digi Sport Matinal, care este de altfel primul în ediția de această săptămână a celor mai tari declarații din fotbalul românesc. Cele mai amuzante declaraţii ale săptămânii, primele din noul sezon 2017-2018, au fost strânse într-un montaj în care printre protagonişti se numără Flavius Stoica, Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Vasile Miriuță sau Alex Ioniță II.

Un moment foarte drag din emisiunea Digi Sport Matinal a fost difuzarea declarațiilor etapei. Pentru prima oară în acest sezon vă prezentăm câteva dintre cele mai amuzante declarații, iar pentru restul vă invităm să urmăriți montajul video.

Câteva dintre declaraţiile amuzante ale etapei:

Flavius Stoican: ”Glume și caterincă... forță... dacă ai personalitate, de ce ești cățeluș? Cățeluș mic, mic, mic, mititel... fiecare, pac, fault... da, de la un out, e al meu, mie și dacă îmi iei o scobitoare din casă fără să fii corect, mă enervez. O scobitoare! Da, de la un out, dă-mi-l, e al meu, dă-mi-l, că e out-ul meu, mă, plec cu el acasă”

Vasile Miriuță: ”Fiecare mai bea o bere... nu există jucător care să nu bea o bere... E nevoie de o bere săptămâna viitoare... Costache dacă a stat până la 4 dimineața acum a făcut ruptură”

Nicolae Dică: ”Important nu e de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici”

Gheorghe Hagi: ”Îți arăt pisica dacă ești obligat... mie îmi place să te bat”

Vasile Miriuță: ”Bag capul în pământ, dau din coadă un pic”

Dan Petrescu: ”De când arbitrul iese pe tunel e hoț, noi suntem hoți... toată lumea strigă ”hoții la CFR”, păi, și cei de la Botoșani ce mai sunt? Ce sunt, domnule, dacă noi suntem hoți? Păi, am jucat trei meciuri cu ei și ne-au făcut pilaf”

Flavius Stoican: ”... am luat geanta și am plecat...”

Alex Ioniță II: ”Să-l ascultați căștile și să vedeți cum domnul Sebi i-a înjurat... a înjurat pe antrenorul nostru”

Silviu Balaure: ”L-a înjurat pe mister prin cască și îi zicea să iasă mai repede afară dă-l puncte, puncte, puncte”

Gheorghe Hagi: ”Vai de mama lui, săracul de el, ce dracului. Regulamentul de ordine interioară înseamnă principii și reguli care ne fac pe toți să vorbim împreună aceeași limbă... jucătorul să îți dea mai mult, să știi să-l aduci să-l resuscitezi”

Vasile Miriuță: ”Am auzit și eu ce s-a scris în ziare”

Costel Enache: ”A fost o minge pe care a trimis-o cu capul de pe picioare”

Ionuț Popa: ”Sunt unii din exterior care comentează și sunt alții din interior care se uită la cei din exterior și nu înțeleg”

Ion Moldovan: ”Este un rezultat care nu ne satisface .... din punct de vedere al rezultatului”

Ovidiu Burcă: ”Această legătură sentimentală pe care cei de la Carmen o au cu cel care poartă astăzi numele stadionului. Stadionul Valentin Stănescu, cel care poartă astăzi numele stadionului”

Victoraș Iacob: ”Nu știu dacă a auzit și ea, dar țin să fac această remarcă, la urechile mele au ajuns niște zvonuri într-o eventuală relație între mine și ea... da, da, da, probabil, ea nu știe nimic”

Daniel Niculae: ”Palmaresul este ceva care până la urmă nu este nimic”

Costel Enache: ”Destinul nu este în gestiunea noastră, noi suntem mândri de ceea ce am făcut, dar nu suntem mândri de ce am făcut, asta nu înseamnă că trebuie să țintim mai sus”

Dan Nistor: ”Nu știu cu cine se mai bate CFR, cred că să vedem cele șase care vor intra în acest play-off și atunci o să vă spun mai multe”

Gabriel Bodescu: ”Această a patra schimbare nu se poate efectua dacă celelalte trei schimbări nu au fost efectuate”

Adrian Matei: ”Nu am reușit decât să câștig o finală pierdută”