• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

La o săptămână de la anunţul făcut de Negoiţă, potrivit căruia se retrage "ireversibil" de la Dinamo, nu există un interes clar pentru preluare clubului.

Clubul din Ştefan cel Mare se vinde la un preţ de "dumping", însă nimeni nu pare în acest moment dispus să investească, chiar dacă vorbim de al doilea cel mai titrat club din România.

Este posibil ca una dintre explicaţii să fie reprezentată de faptul că mulţi consideră că datoriile sunt mai mari decât a estimat Negoiţă. Acesta spusese că, pe lângă suma pe care o doreşte, există 800.000-900.000 de euro de acoperit. Un audit este necesar în asemenea situaţii, dar până să se ajungă în acest punct trebuie să existe interes.

Nimeni nu a venit cu ceva concret, a dezvăluit preşedintele Alexandru David, în direct la Digi Sport. Probabil şi poziţia din clasament - Dinamo e în acest moment în afara play-off-ului - să contribuie la această lipsă de interes.

"Deocamdată nu e nicio "adiere" în acest sens. Dar, nu e timpul trecut, o asemenea tranzacţie necesită discuţii şi timp. Multe depind şi de rezultatele echipei în această perioadă", a dezvăluit Alexandru David, la Digi Sport.

De notat că săptămâna trecută s-a vorbit despre un grup de oameni de afaceri din Norvegia ar vrea să preia Dinamo. Aceştia sunt implicaţi în business-uri cu petrol, dar în acest moment par să fi rămas în expectativă: privesc oportunitatea investiţiei în fotbalul românesc cu rezerve.