• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Denis Alibec (26 de ani) a fost exclus temporar din lotul roș-albaștrilor, se pregătește separat în acest moment și are șanse foarte mari de a reveni în primul 11 al lui Nicolae Dică la meciul din Liga 1, cu CS U Craiova, meci programat peste două etape, duminică, 29 octombrie, ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Reacția lui Alibec, de la meciul cu Voluntari, scor 0-0, a fost analizată de foarte mulți oameni din fotbalul românesc. Și Petre Marin, fost jucător al Stelei, a acceptat să comenteze acest caz, mai ales că, susține el, îl cunoaște foarte bine pe internaționalul român.

”Cred că Alibec se va schimba pentru că altfel toate aceste chestiuni nu-l vor ajuta deloc în carieră. Este un jucător foarte talentat, a avut șansa să meargă la o echipă de top din Europa de foarte tânăr, să vadă cum este pe acolo, așa că a acumulat destulă experiență.

Denis este marcat profund de faptul că nu a marcat, mai ales că a ajuns la Steaua, că este căpitan. Orice atacant trăiește prin gol iar această chestiune îl macină. El face efort, evadează din zona centrală și asta nu e bine. Ar trebui să-și dozeze efortul în fața porții.

Acum, nu știu exact ce aș face eu, spre exemplu, pentru a-l ajuta. Depinde de reacția pe care o are când stai de vorbă cu el. Nu știm cum se antrenează, care mai este starea lui de spirit”, a spus Petre Marin, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Legat de cele mai recente acuze, potrivit cărora Alibec ar petrece foarte mult timp, peste 6 ore pe zi, cu jocurile pe calculator, fostul fundaș stânga a replicat:

”Și Răzvan (n.r. - Răzvan Marin) se joacă pe playstation, dar cu siguranță nu 6 ore pe zi. E important ce oameni ai pe lângă tine și ce te învață. Răzvan m-a avut pe mine, noi am vorbit mereu despre tot, i-am spus să aibă grijă de carieră, să se gândească cel mai mult la partea sportivă pentru a reuși și să facă sacrificii pentru a ajunge departe”, a mai spus Petre Marin, la Digi Sport.