• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Situația celor de la Pandurii este una extrem de complicată. Echipa riscă o depunctare masivă, care poate duce, într-un final, la retrogradarea gorjenilor în Liga 2.

Marin Condescu, membru al Adunării Generale a Acționarilor de la Pandurii, continuă războiul de la distanță cu actualul președinte al gorjenilor, Narcis Răducan. În cadrul emisiunii ”Sportul Gorjean”, de la Radio Accent, Condescu a spus că nimeni din actuala conducere a clubului nu a făcut niciun demers oficial pentru intrarea în insolvență.

”Nimeni nu mai poate controla datele la care se programează ședințele unui tribunal, dar pe cale legală poți face dovada unei stări de necesitate. Speram cu toții ca cel mai târziu marți să se aprobe intrarea în insolvență”, a spus Condescu.

Conform sursei citate, cei de la Pandurii au termen la Tribunal data de 11 noiembrie, dar până atunci clubul poate fi depunctat cu 18 puncte. Condescu a vorbit și pe seama promisiunii pe care ar fi făcut-o Narcis Răducan către jucători și anume că le va achita din restanțe zilele viitoare.

”Am martori jucătorii și pe Grigoraș. Am spus că dacă se va aproba dosarul de insolvență până marți, fiindcă nimeni nu poate face niciun împrumut înainte de insolvență pentru că toți banii se duc la ANAF, conturile fiind blocate, abia atunci putem plăti.

De patru zile, nimeni din AGA nu răspunde ca să vedem cum facem cu banii dacă s-ar fi aprobat împrumutul”, a mai spus Condescu.