• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cele opt goluri încasate de Steaua în amicale nasc tensiuni în cadrul clubului. Portarii Niţă şi Cojocaru au fost criticaţi de Helmuth Duckadam, care la rându-i a fost contrat de antrenorul Reghecampf. Intrat în direct la Digi Sport după meciul de azi, scor 0-1 cu Trencin, eroul de la Sevilla a ameninţat cu demisia.

"Mie mi s-a părut că portarii nu au greşit. Cei care au făcit anumite declaraţii au gresit. Voi avea o discuţie cu Duckadam când voi ajunge în ţară", a fost declaraţia tehnicianului, care a aprins scânteia unui conflict.

Deşi iniţial a fost destul de rezervat în declaraţii, admiţând totuşi că este deranjat de declaraţia lui Reghe, fostul mare portar a ameninţat chiar cu demisia,

"La ora actuală, dacă îmi dau cu părerea, singurul care poate să îmi reproşeze ceva e domnul Becali. El mă plăteşte şi, dacă nu îi convine ce spun, pot să nu mai spun nimic sau să plec de la Steaua. Dacă sunt imaginea echipei, nu înseamnă că sunt "lăudăciosul" Stelei şi nu pot să critic pe cineva când greşeşte", a opiniat Duckadam.

Eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam, e preşedinte de imagine la Steaua din 2010.