• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial al clubului că derby-ul cu Steaua, contând pentru etapa XVIII-a din Liga 1, se va disputa duminică, 22 noiembrie 2015, la ora 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

În data de 7 noiembrie, Dinamo a oprit comenzile online pentru bilete la Derby de România, până la reglementarea problemelor apărute la „Arena Națională” în ceea ce privește autorizația de securitate pentru cel mai mare stadion al țării.

"În cazul în care partida Dinamo - Steaua se va disputa pe stadionul din Ștefan cel Mare, suporterii dinamoviști vor primi contravaloarea biletelor comandate prin platforma oficială de ticketing a clubului nostru", scria atunci site-ul oficial al lui Dinamo.

Astfel, cei care au apucat să-şi comande online bilete pe Arena Naţională la Dinamo - Steaua îşi vor primi banii înapoi.

Ultimul derby în Ştefan cel Mare, în 2011

Ultima oară când derby-ul găzduit de Dinamo s-a desfăşurat pe "Ştefan cel Mare" a fost pe 5 decembrie 2011, atunci când Steaua s-a impus cu 3-1, iar la meci au asistat 15.000 de fani.

Marius Niculae deschidea atunci scorul, iar oaspeţii întorceau rezultatul prin dubla lui Raul Rusescu şi reuşita din prelungiri semnată de Mihai Costea.

Ultima victorie a "câinilor roşii" în Ştefan cel Mare a venit pe 17 octombrie 2010. A fost 2-1 pentru Dinamo, după golurile marcate de Adrian Cristea şi Marius Niculae, respectiv Bogdan Stancu.

Stadion de aproape 4 ori mai mic decât Arena Naţională

Stadionul Dinamo are o capacitate de 15.032 locuri, după cum urmează: Tribuna 0 cu 3.922 locuri, porți de acces din Calea Floreasca și Șoseaua Ștefan cel Mare; Tribuna a II-a cu 1.468 locuri, porți de acces din Bulevardul Văcărescu și Șoseaua Ștefan cel Mare; Peluza Cătălin Hîldan cu 5.056 locuri și porți de acces din Bulevardul Barbu Văcărescu; Peluza I, cu 4.586 locuri, cu porți de acces din Șoseaua Ștefan cel Mare. 

Ca o comparaţie, Arena Naţională are 55.634 de locuri, adică este de aproape 4 ori mai mare decât stadionul din Ştefan cel Mare.

15.032 de locuri e capacitatea stadionului Dinamo

55.634 de locuri e capacitatea Arenei Naţionale

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, și este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.