• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Eternul Derby își va disputa astăzi un nou episod. Rivalitatea dintre Steaua și Dinamo a născut adevărate pasiuni de-a lungul timpului. ”El clasico” de România era așteptat cu sufletul la gură de suporterii celor două echipe, care pregăteau coregrafii speciale și se duelau în mesaje la fiecare meci.

LIVE VIDEO& TEXT AICI

În ultimul timp însă, de când galeria roș-albaștrilor nu mai vine la meciurile echipei favorite, din cauza scandalului dintre echipa finanțată de Gigi Becali și Armată, duelul suporterilor nu mai are loc. Ultimul derby la care au participat ultrașii Stelei a fost în urmă cu doi ani.

Printre imaginile din derby, puteți vedea și coregrafia memorabilă reușită de dinamoviști la meciul Stelei cu Manchester City, din Champions League.

Imagini cu cele mai reușite coregrafii din derby

 

La partida care se va disputa în această seară sunt așteptați să asiste în jur de 30.000 de spectatori. Dinamoviștii au anunțat deja o coregrafie ”senzațională”, după cum susțin ei, care va rămâne în istoria derby-urilor.

Surpriza vine însă din partea suporterilor Stelei, care au anunțat că vor fi și ei prezenți la meci. Este vorba de o nou-înființata galerie, care se intitulează ”Peluza Roș-Albastră”.

Aceasta este prezentă deja la meciurile favoriților, atât pe cel mai mare stadion din țară, cât și în deplasare. Fanii au anunțat, pe social-media, că vor fi prezenți și la derby și spun că au pregătit și o coregrafie.

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate ÎN TIMP REAL pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT