• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Antrenorul stelist Laurențiu Reghecampf a anunțat că nu se va baza în noul său mandat pe Sony Alcenat, Aymen Tahar, Nicandro Breeveld și Gregory Tade, pe care i-a exclus din lot. Au apărut și primele interese pentru serviciile lor, despre care se spune că ar fi dispuși să stea pe tușă, doar pentru a-și primi salariile mari plătite de Steaua.

Campioana a plecat, duminică, în al doilea cantonament al acestei ierni și, la fel ca în primul stagiu de pregătire, cei 4 au rămas în țară, pentru a se antrena alături de un preparator fizic.

60.000 de euro pe lună însumează salariile celor 4 fotbaliști. Steaua ar putea scăpa de o parte din ele, dacă le-ar negocia plecarea la o altă echipă, care să le suporte remunerațiile.

Odată cu instalarea lui Dumitru Dragomir în funcția de președinte de onoare la FC Voluntari, formația ilfoveană a pornit asaltul pe piața transferurilor. Ionel Ganea tocmai a fost instalat pe banca tehnică, iar acum urmează și achizițiile.

"Mă voi ocupa să aduc şi câţiva jucători de valoare. Să nu credeţi că am venit pentru a mă zbate în coada clasamentului", spunea fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, la prezentarea oficială.

Dacă Tade mai poate evolua în acest sezon doar la Steaua sau la CFR Cluj, fiindcă deja a jucat la ambele în actuala stagiune, ceilalți 3 sunt eligibili pentru un împrumut, iar Dumitru Dragomir spune că i-ar dori pe toți la Voluntari.

Cele mai mari șanse de a ajunge sub comanda lui Ionel Ganea le are fundașul dreapta Jean Sony Alcenat, iar conducerea nou promovatei speră să poată trece și peste obstacolul pe care îl reprezintă salariul mare al internaționalului haitian.

"Aş vrea să iau toţi jucătorii pe care Steaua i-a dat deoparte în iarna asta, însă ei ar vrea să nu joace şi să câştige bani. Mă gandesc să-l iau pe Alcenat, am încredere în băiatul ăsta, cred ca l-aş pune pe picioare aici cel puţin pentru Steaua, în viitor. Problema este că are salariu mare şi nu ştiu dacă mă înţeleg cu el. Ar însemna să creez disensiuni în vestiar", a spus Dumitru Dragomir, potrivit ProSport.

În aceeași situație au fost și Paul Pîrvulescu și Robert Vîlceanu. Primul a fost rechemat la Steaua în această iarnă, după revenirea lui Reghecampf și va fi o opțiune pentru postul de fundaș stânga. A plecat Guilherme, însă mai are doi concurenți pe acea poziție: proaspăt transferatul Momcilovic și Toșca, cel care a fost folisit în ultima vreme cu succes în centrul apărării.

Vîlceanu - cel mai tânăr marcator din istoria Stelei - rămâne până la finalul sezonului la ilfoveni.