• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR - Astra 3-2. Ciprian Deac este dorit cu ardoare de patronul stelist Gigi Becali, care a anunțat că l-a chemat la București la negocieri, dar nimeni de la CFR nu pare dispus să-l cedeze pe jucătorul revenit în Gruia în această iarnă, iar antrenorul Vasile Miriuță a dezvăluit și ce i-a transmis în vestiar elevul său.

În iarnă, Deac (31 de ani) s-a despărțit de kazahii de la Tobol și, înainte de a ajunge la CFR, a negociat atât cu Steaua, cât și cu Dinamo, acolo unde a fost dorit de Ioan Andone. După ce l-a refuzat acum două luni, Becali insistă să-l transfere la finalul sezonului, dar semnalele dinspre Cluj sunt contradictorii. 

Până și agentul fotbalistului, Bogdan Mara, se arată circumspect în privința unui transfer la Steaua, considerând că niciun club din România nu-i poate oferi un salariu care să-l facă să plece de la Cluj.

"A venit la mine în vestiar, m-a pupat și mi-a spus: 'Rămân cu tine aici încă 4 ani și după aia vreau să lucrez în conducere'. Cipri va rămâne aici, e un jucător minunat și un băiat de mare caracter. Am mare nevoei de el și nu numai eu, ci și suporterii și clubul, pentru că e un jucător-emblemă", a declarat Vasile Miriuță, la finalul meciului CFR Cluj - Astra 3-2.

"Sunt convins 90% că el va rămâne la CFR. Probabil în curând echipa va ieși în insolvență și vor începe cu siguranță discuții cu mai mulți jucători. În primul rând el are contract cu CFR, dar vă spun că prima lui opțiune este CFR Cluj. Poate doar dacă vine o ofertă extraordinară din străinătate, pe bani mulți, pentru că a ajuns la un nivel financiar foarte bun. A câștigat bani buni în cariera lui și a reușit să-i investească foarte bine", a spus și Bogdan Mara.

El a renunțat la niște bani. Avea un salariu de 35-40.000 de euro pe lună. Nu pot spune că nu ar pleca pentru nicio sumă la Steaua. Eu nu cred că în România îi poate da cineva bani ca să plece de la CFR. La CFR se face un proiect frumos, se intră într-o nouă eră. Se va forma o echipă și proiectul de acolo începe cu Deac. Cei de la Steaua l-au refuzat în iarnă", a adăugat agentul lui Deac.