• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dialog incendiar între Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf. Cei doi antrenori au intrat în direct, prin telefon, la Fotbal Club, de la Digi Sport, și au avut o discuție destul de aprinsă. Totul a plecat de la Denis Alibec.

”Reghecampf: Tu ai spus că i-ai dat Cola lui Alibec. Nu te înțeleg care este problema ta. Ai numărul meu, dacă vrei să mă suni, o poți face.

Șumudică: Nu, nu, tu când ai vrut să vorbești cu mine ai avut numărul meu. Reghe, tu când ai avut nevoie m-ai sunat, tu ai vrut să vorbești cu mine și m-ai sunat. Ce ai de ești așa de înțepat?

R: Eu nu am avut nevoie. Sunt înțepat pentru că tu mă ataci pe mine. Băi, omule, pe mine nu mă deranjază nimic. Nu mă deranjază nimic din ce spui. Tu mă ataci, tu dai lecții, tu ești selecționerul echipei naționale, tu vorbești cu Gigi, tu faci, tu dregi, tu ești antrenor la 4 echipe. Ți-am zis, nu sunt concurentul tău, tu nu înțelegi. Este o diferență foarte mare.

Ș: Păi, nu, că tu ești prea sus. Așa ai spus la conferință de presă, voi sunteți foarte sus.

R: Eu sunt om, asta este o diferență foarte mare.

Ș: Adică, tu ești om? Și eu ce sunt? Băi, Reghe, dacă vrei să ai aere din astea... Eu nu stau acum să fac din astea la tefelon”.

La un moment dat în discuție a intervenit Ilie Dumitrescu, care a dorit să-i oprească pe cei doi, fără sorți de izbândă - ”Domnilor, haideți să încheiem, vă sunați între voi”. Dialogul dintre cei doi tehnicieni a continuat însă.

”R: Să vă spun un lucru, în premieră, dacă Șumudică își dorește foarte mult să antreneze FCSB, îl anunț că este Steaua, nu FCSB, eu nu l-am jignit, eu nu am vorbit de echipa lui.

Ș: Eu nu înțeleg ce este aici, e monolog? Eu te-am întrebat și te întreb cu ce te-am jignit eu pe tine?

R: Tu m-ai jignit aseară într-o intervenție la Tv. Pentru mine, Alibec nu este jumătate de echipă, este un jucător ca oricare altul, aici este la Steaua.

Ș: Foarte bine, pentru mine a fost un lider!

R: Acum este la noi și noi am plătit două milioane pe el. Voi ați trăit cu banii de pe Alibec, v-ați plătit datoriile....

Ș: Reghe, gata, că tu ai trăit de pe banii lui Gigi, dacă nu ar fi Becali, FCSB nu ar fi unde este acum.

R: FCSB este Steaua.

Ș: Eu nu am nicio problemă cu antrenorul Reghecampf, eu, indiferent dacă am valoare sau nu, nu aș putea să ajung niciodată la FCSB. Tu ai spus că Alibec la tine este un jucător oarecare.

R: Eu am 26 de jucători.

Ș: Băi, termină cu mentalitatea ta, asta-i filozofia ta, la mine era unul dintre lideri. Nu poți să ai sentimente pentru 25 de jucători. Dacă tu ai sentimente pentru 25 de jucători înseamnă că s-a născut antrenorul perfect. Dacă Alibec a greșit, este problema lor.

R: Șumi, ai discutat...

Ș: Bine, mă, atunci nu-l mai băga pe Alibec.

R: Pe tine te roade asta.

Ș: Pe mine? De ce să mă roadă pe mine?

R: Vreau să-i spun lui Șumi un singur lucru, pentru mine toți jucătorii au valoare, numai că sunt unii care fac diferența, Alibec este unul dintre ei. Pe mine m-a deranjat că tu m-ai atacat pe mine.

Ș: Eu mă opresc aici, îi doresc baftă lui Reghe, pentru mine, Alibec este feblețea mea și a așa o să fie toată viața.

R: Și pentru mine este la fel, numai că trebuie să țină cont că joacă la Steaua.

Ș: Eu vreau să ies din mizeria asta”.

De menţionat că anterior, în emisiune, Reghe ţinuse să îi răspundă omologului de pe banca Astrei, după ce acesta explicase, la Digi Sport Matinal, cum ar trebui să se comporte un antrenor cu Alibec.

"Eu nu sunt Şumudică, suntem total diferiţi. Probabil că şi mentalitatea şi nivelul la care am jucat e diferit. Echipa Steaua e altceva. La mine toţi jucătorii sunt la acelaşi nivel", a spus Reghe în această seară, iar antrenorul campioanei, probabil rănit în orgoliu, a ţinut să îi dea o replică pe măsură.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT