• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - ACS Poli Timișoara 7-0. Acesta este cea mai clară victorie din ultimii 13 ani reușită de roș-albaștri. Totul a mers perfect pentru echipa lui Nicolae Dică. Harlem Gnohere a fost omul meciului, reușind un hat-trick.

”Consider că am făcut un joc foarte bun. Nu ne-au pus nicio problemă, mă bucur că au înțeles mesajul. Era o șansă să ajungem la un punct de CFR. Mesajul meu la pauză a fost că trebuie să mai marcăm încă două goluri, pentru a fi echipa cu cele mai multe goluri marcate și cele mai puține primite. Echipa arată din ce în ce mai bine. De la meciul cu Viitorul, am jucat bine. Toți băieții au jucat bine”, a comentat Nicolae Dică, la flash-interviu.

De asemenea, Florinel Coman a marcat primele două goluri în tricoul FCSB, iar Constantin Budescu și-a trecut în cont trei pase decisive, două dintre ele la reușitele lui Gnohere.

”Mă bucur că el a înțeles ce vreau de la el. A dat dovadă de profesionalism. Răsplata a venit, când te pui în slujba echipei. Poate deveni golgheterul campionatului. Nu mai vreau să comentez nimic despre Denis Alibec. Trebuie să îl întrebați pe el”, a spus Dică, despre Gnohere.

După primele 15 etape din acest sezon regular, CFR Cluj este pe primul loc, cu 33 de puncte. Ardelenii au un singur punct avans în principalelor urmăritoare, FCSB și Craiova.