• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Juventus - FCSB 1-2. Aceasta a fost a patra victorie obținută de roș-albaștri în campionat, cu toate că Nicolae Dică a folosit o echipă experimentală, el menajând 9 oameni de bază.

Finalul a fost unul incredibil. Marius Avram a acordat penalty pentru un henț făcut de Dragoș Nedelcu, dar George Călințaru a încercat o ”scăriță” de efect. Florin Niță nu s-a lăsat păcălit și a prins fără probleme.

”Am început jocul foarte prost, inexplicabil. Reușim să întoarcem rezultatul, dar trebuie să avem mai multe ocazii. Suntem Steaua și trebuie să marcăm mai mult.

Nu am putut să dominăm mai mult jocul. Nu meritam nici un egal. Eu sunt cel care e de vină, nu i-am motivat. Mă așteptam de la ei să îmi demonstreze că merită să joace mai mult, Cu această atitudine nu putem bate pe nimeni. O să văd ce decizii voi lua.

Spunem că avem cei mai buni jucători. Artur a avut ghinion. Ieri a făcut primul antrenament cu noi. Avem încredere în el. Trebuie sî îi oferim timp. Într-o lună va deveni jucătorul de care avem nevoie”, a spus Dică, la finalul meciului.

Meciul retur dintre FCSB şi Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45, şi va fi LIVE TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.