• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Denis Alibec nu a stat prea mult departe de lotul celor de la FCSB. Exclus iniţial pe termen nelimitat şi amendat cu 75.000 de euro, după gestul făcut la meciul cu FC Voluntari, atacantul va primi o nouă şansă. Anunţul a fost făcut de Nicolae Dică, într-o confeirnţă de presă. Cel mai probabil, decizia a fost luată de finanţatorul Gigi Becali, care nu-şi permite să ţină în afara lotului un fotbalist de talia lui Alibec, care este unul dintre produsurile de export ale FCSB.

Antrenorul roş-albaştrilor a dezvăluit şi că un alt jucător "renegat" de patron, Cătălin Golofca, a fost iertat şi face parte din lot pentru partida cu ACS Poli.

"Gândirea patronului e normală. Îşi doreşte, atât timp cât investeşte bani, să şi producă bani. Am avut o discuţie cu patronul despre Alibec şi veţi vedea în zilele următoare. El cu siguranţă că va primi a doua şansă. E un jucător de valoare şi normal că va primi a doua şansă.

Golofca e în lot, se antrenează cu echipa şi are şansa să demonstreze că poate avea evoluţii bune ca şi la Botoşani. ", a declarat Nicolae Dică.

Întrebat despre perioada de transferuri din iarnă, tehnicianul roş-albaştrilor s-a rezumat să declare: "Deocamdată nu vreau să mă gândesc la transferuri. Mai sunt meciuri de jucat."

FCSB - ACS Poli e duminică, de la 20:45, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO se văd în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.