• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Juventus - FCSB. Marian Pleașcă a fost folosit de Nicolae Dică pe postul de fundaș stânga, chiar dacă el evoluează de obicei în cealalată bandă. Helmuth Duckadam a criticat decizia antrenorului roș-albaștrilor.

”Mă intrigă de ce joacă Pleașcă pe acest post. Nu are nicio treabă cu acest post, de fundaș stânga. Stă rău în teren”, a spus președintele de imagine al FCSB-ului, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club. 

Duckadam i-a găsit o scuză lui Artur Jorge, noul fundaș al bucureștenilor, care a marcat un autogol după numai 13 secunde de la startul primului său meci pentru FCSB.

”A fost un gol imparabil. E foarte greu să joci cu coechipieri cu care te-ai antrenat doar două zile”, a adăugat Duckadam.

Dică a fost nevoit să improvizeze în duelul de la Ploiești, unde a avut doar cinci rezerve, pentru că a menajat nouă oameni de bază.