• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB pregătește intens noul sezon competițional în cantonamentul din Slovacia, acolo unde a ajuns la începutul săptămânii și Constantin Budescu, ultimul jucător transferat de Gigi Becali. Roș-albaștrii au efectuat azi un nou antrenament în primul stagiu de pregătire al verii.

Nicolae Dică a urmărit din tribune ședința de pregătire a elveilor săi în Slovacia. Preparatorul fizic și secunzii fostului decar au condus ședința de pregătire, în timp ce Dică și-a studiat atent, de la distanță, jucătorii, alături de Marius Ianuli. În tribune s-au aflat și doi fani ai vicecampioanie României, îmbrăcați în echipamentul favoriților.

Mihai Stoica, directorul sportiv al formației patronate de Gigi Becali a prefarat să simtă pulsul ședinței de pregătire și a urmărit antrenamentul de la marginea terenului. Din cei 23 de jucători care au făcut deplasarea în Slovacia, doar doi s-a pregătit separat. Este vorba de Harlem Gnohere a efectuat doar o ședință de pregătire individuală la sala de forță, alături de Lucian Filip.

 

Primul stagiu de pregătire al celor de la FCSB se va încheia la data de 22 iunie, după care se va pleca în al doilea cantonament al verii, la Apeldoorn, Olanda, în perioada 25 iunie - 8 iulie.