• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Harlem Gnohere e golgheterul lui FCSB în aceast sezon, deși e mai mult rezervă și simte că ar merita să joace mai des. Într-un interviu acordat pentru un site din Franța, atacantul ar fi precizat că Alibec este folosit titular în locul său doar pentru că este român.

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă dacă există un conflict între el și Gnohere, Nicolae Dică a ținut să precizeze că declarațiile "Bizonului" au fost interpretate greșit.

"Cu "Bizonul" am vorbit înainte de antrenament, nu a declarat că Alibec ar juca pentru faptul că este român. El este supărat, își dorește foarte mult să evolueze. Când i se va da șansa, va da totul pe teren. Nu a spus pe undeva că Alibec joacă doar că este român. Nu am văzut la cineva în contract stipulat să fie titular, fiecare trebuie să dovedească. Patronul știe cât trebuie să ceară pe Alibec, nu este treaba mea" a declarat Nicolae Dică.

"Cred că timpul meu de joc e scăzut faţă de ceea ce aş putea oferi. Ştiu că am prestaţii bune şi e puţin frustrant. Simt că se preferă folosirea românilor în locul meu, mai ales Alibec, care e internaţional. E ceva normal în România, trebuie să accept asta. Cred că trebuie să lucrez şi mai mult pentru a mă impune. Sunt apreciat în România, dar nu asta contează pentru mine" ar fi declarat Gnohere, într-un interviu acordat site-ului footballski.fr.

1.000.000 de euro e cota lui Gnohere
10 meciuri a jucat Gnohere în acest sezon
4 goluri a marcat atacantul francez