• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Nicolae Dică a susţinut azi o conferinţă de presă în care a vorbit şi despre tensiunile din sânul lotului. Tehnicianul de 37 de ani a dezminţit informaţiile conform cărora ar fi avut un conflict cu Budescu la unul dintre antrenamente.

"E fals, nu s-a întâmplat acest lucru cu Budescu, vă poate spune și patronul. Nu este ușor, de afară se vede mai simplu. Încerc să gestionez aceste lucruri, ca băieții să dea totul pe teren.", a declarat Nicolae Dică.

Ulterior, tehnicianul s-a referit şi la conflictul dintre MM Stoica şi Denis Alibec şi a dezvăluit că atacantul nu va fi sancţionat pentru ieşirea sa.

"Nu s-a pus problema de nicio amendă. Cei doi sunt maturi, inteligenți, MM Stoica e un conducător cu experienţă şi o să aplaneze acest conflict. Denis va da totul pe teren. Îl cunosc bine pe Denis, am fost colegi, îl cunosc foarte bine.

Sunt momente când ești nervos, asta nu se întâmplă doar cu el. Sunt momente de nervozitatem, important e să învățăm din aceste greșeli.", a declarat Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă.

În vârstă de 28 de ani, Budescu a venit la FCSB în această vară, în schimbul sumei de 750.000 de euro și a evoluat în 7 partide, reușind să marcheze 3 goluri. Le-a oferit colegilor o pasă de gol.

Fără gol marcat în primele 6 meciuri pe care le-a disputat în actuala stagiune de Liga 1, Denis Alibec are parte de cel mai slab start de sezon în România și, totodată, din ultimii 6 ani ai carierei. Atacantul nu a apărut în toate cele 9 etape de până acum, după ce a ratat o parte din pregătirea de vară din cauza unei accidentări suferite în cantonamentul echipei naționale, care l-a împiedicat și să participe la meciurile României cu Polonia și Chile.

Cu 358 de minute petrecute pe teren în cele 6 meciuri jucate în acest sezon, Alibec (26 de ani) nu are niciun gol. Doar la Mechelen a avut performanțe mai slabe. Nu a marcat deloc în cele 11 meciuri jucate în campionatul Belgiei în sezonul 2011-2012.