• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Săptămâna a început excelent pentru FCSB, cu oficializarea celui mai scump transfer al verii în Liga 1: Florinel Coman a semnat luni, după ce bucureștenii au achitat două milioane de euro campioanei Viitorul în schimbul lui.

Marți, a doua zi după ce a semnat, Coman s-a pregătit normal alături de colegi la antrenamentul oficial pentru meciul cu Sporting, din returul play-off-ului Champions League. Nu are drept de joc, dar pregătirea alături de noua sa echipă îl va ajuta pentru perioada următoare.

Cele două milioane de euro plătite imediat nu sunt singurii bani pe care îi poate primi Viitorul pentru transferul atacantului în vârstă de 19 ani. Pe lângă bonusul de 20% pentru un transfer viitor, constănțenii vor încasa încă 500.000 de euro, dacă FCSB se va califica în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2018-2019.

Venit după o accidentare, Coman a spus că este la 60% din potențial, dar Dică a stabilit deja programul pentru integrarea acestuia și aducerea sa la un nivel optim pentru a putea să joace cât mai curând. Tehnicianul anticipează că atât Coman, cât și ceilalți jucători cu probleme de ordin medical sau aflați la recuperare, vor fi apți 100% după pauza din campionat, prilejuită de meciurile echipelor naționale în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

"Florinel Coman a avut o perioadă mai grea la Viitorul, cu accidentarea pe care a avut-o. După meciul cu Botoșani avem timp să-i punem pe toți la punct, să înțeleagă ce înseamnă Steaua. Și după reluarea campionatului vor fi apți 100%", a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de marți.