• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB nu are un start ideal de sezon, iar în ultima perioadă s-a vorbit despre acte de indiciplină în lot. Becali a garantat că Dică poate să ia orice decizie consideră că e menită să aducă liniştea la echipă.

Văzut de unii o marionetă în mâinile patronului, tehnicianul vicecampioanei are libertate totală să pedepsească jucătorii care calcă pe bec. În săptămânile trecute s-a vorbit despre faptul că Alibec şi Budescu ar fi protejaţii lui Gigi, în condiţiile în care ei reprezintă principalele produse de export pentru perioada următoare, însă lucrurile nu stau deloc aşa. Cel puţin asta susţine finanţatorul roş-albaştrilor, care a garantat că staff-ul tehnic are autonomie completă în privinţa măsurilor punitive de la nivelul lotului.

"Niciodată nu trec peste antrenor în ceea ce priveşte indisciplina. Niciodată în viaţa mea nu trec peste hotărârile lui Dică. Dar el ştie asta încă din perioada când era secundul lui Rădoi. A fost acel episod cu Tamaş şi i-am lăsat să facă ce vor ei. Dică poate să ia orice decizie în privinţa indisciplinei, chiar dacă pierd 5 milioane de euro pe un jucător. El ştie cel mai bine ce e de făcut, pentru că stă zi de zi cu băieţii şi vede cum se comportă", a spus Becali la Digi Sport.

Întrebat dacă tehnicianul are mână liberă şi în privinţa alcătuirii primului "11", ştiut fiind faptul că Becali are de multe ori doleanţe în privinţa stabilirii echipei de start, dar şi a modificărilor făcute pe parcurs, latifundiarul a punctat: "Aia e altceva, nu vă interesează pe voi asta".