• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Nana Falemi, fostul închizător al Stelei, critică tactica lui Dică. Vicecampioana dispune de jucători care au calităţi ofensive excelente, însă nu şi le pot pune în valoare pentru că trebuie să facă şi faza defensivă.

Alibec sau Budescu sunt departe de forma din sezoanele trecute în acest debut de stagiune, iar acest lucru s-ar putea datora sarcinilor impuse de staff-ul tehnic. Cei doi pot oricând să decidă un meci prin execuţii fantastice, însă randamentul lor e afactat de faptul că trebuie să coboare prea mult, pentru a-şi ajuta colegii. Cel puţin asta e opinia lui Falemi, care crede că fotbaliştii de geniu trebuie să se bucure de libertate.

"Ai Ferrari-uri în echipă şi ce faci? Le pui plug la spate? Dă-le drumul pe autostradă! E aş juca cu trei atacanţi. Alibec, Gnohere şi Tănase sau Florinel Coman. Sunt jucători de atac. Cum să se aperi cu Alibec şi Budescu? Cum să ajungă la poartă dacă ei aleargă 40 de metri din careu în careu să se apere?", a declarat Nana Falemi pentru ProSport.

De notat faptul că, potrivit informaţiilor DigiSport, Dică chiar se gândeşte la un modul 3-4-3. Nu neapărat pentru o mai bună organizare în atac, ci pentru a se găsi o soluție prin care Momcilovic şi Morais să poată juca din primul minut. O formulă cu 3 fundași centrali i-ar permite lui Momcilovic să evolueze alături de Planic și Bălașa pe linia de fund. Morais și Benzar ar acoperi cele două benzi, Pintilii și Nedelcu vor fi la închidere, iar atacul va fi format din Budescu, Alibec și Tănase.

Cum ar putea arăta FCSB în 3-4-3:

Niță - Bălașa, Planic, Momcilovic - Benzar, Pintilii, Nedelcu, Morais - Budescu, Alibec, Tănase