• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ion Crăciunescu a salutat atitudinea lui Dică, tehnicianul FCSB trimiţând astăzi săgeţi spre Denis Alibec.

În partida cu Lugano de joi, decisivă pentru roş-albaştri în perspectiva ocupării primului loc în grupa de Europa League, vârful venit de la Astra va fi din nou indisponibil. Nicolae Dică l-a ironizat fin pe atacant, aducând în sprijinul afirmaţiilor exemple de fotbalişti care îşi riscau sănătatea doar pentru a evolua în tricoul roş-albastru.

"Am avut colegi de echipă care făceau injecții în genunchi, intrau pe teren și mâncau terenul. Așa procedau Rădoi sau Ghionea. Dacă el nu vrea să joace, ce să-i fac, dacă nu dorește? Dacă spune că nu poate, nu pot să-l oblig să joace", a spus Dică în conferinţa de presă de azi.

Declaraţiile antrenorului au fost apreciate de expertul Digi Sport, Ion Crăciunescu, acesta părând la rândul său exasperat de motivele invocate de Denis.

"Mie mi-a plăcut declaraţia lui Dică în legătură cu Alibec. Noi îl căutăm pe jucător de jumătate de an şi nu îl găsim. Ba e, ba nu e apt de joc", a spus Crăciunescu, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

În privinţa echipei de start pe care Dică o pregăteşte pentru mâine, fostul mare arbitru a dezvăluit că nu îl vede pe Teixeira titular. În condiţiile în care Vlad va fi din nou preferat lui Niţă, iar Budescu este suspendat, staff-ul tehnic al roş-albaştrilor nu are prea multe variante la dispoziţie.

"Cu excepţia lui Niţă şi Budescu, poate ceva la mijloc să mai schimbe. Teixeira nu, că e într-o scădere de formă evidentă, a pierdut mult din turaţie", a mai spus Crăciunescu.

Cum ar putea arăta FCSB, în meciul cu Lugano:

Vlad - Enache, Bălașa, Larie, Morais - Pintilii, Nedelcu - Man, Tănase, Coman - Gnohere

Partida dintre FCSB și Lugano se va disputa joi, 7 decembrie, de la ora 22:05, pe Arena Națională și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT