• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Fără a intenţiona să continue o ceartă cu Marius Şumudică, de care îl "leagă" mai multe conflicte apărute după ce au devenit antrenori, Nicolae Dică i-a răspuns totuşi antrenorului de la Kayserispor.

"Eu îmi văd de cariera mea, de treaba mea, am alte lucruri mai importante de făcut decât să-i răspund lui Şumudică. Dacă aceasta este părerea dânsului şi aşa consideră dânsul că poate să jignească orice antrenor .... Eu ştiu ce declar, sunt cu capul pe umeri, întotdeauna voi răspunde la ceea ce mă deranjează", a spus Dică la ”Fotbal Club”.

Şumudică declarase că la cum a arătat grupa de Europa League a FCSB-ului, e normal ca echipa să se califice în primăvara europeană şi că din două adversare ale bucureştenilor nu s-ar putea face una de valoarea Romei, pe care Astra a întâlnit-o acum doi ani în Europa.

"Eu sunt un antrenor, în vârstă de 37 de ani, care a ajuns la Steaua, cea mai titrată echipă din România, echipa cu investiţiile cele mai mari din România şi este clar că orice antrenor şi-ar dori să ajungă în acest moment la această echipă.

Pentru mine este o onoare să antrenez o asemenea echipă. Mulţumesc patronului că m-a adus, lui Meme că m-a adus, să-mi dea şansa să antrenez la 37 de ani aceată echipă", a mai afirmat Dică.

Chiar dacă este foarte tânăr pentru un tehnician, "principalul" echipei care şi-a mutat cartierul general din Ghencea în Comuna Berceni este mulţumit de ce a realizat în scurta sa perioadă petrecută în această postură.

"Eu am fost la Liga 3 şi am luat o echipă de pe locul 7 (n.r. SCM Piteşti, actuala FC Argeş) şi după un an şi jumătate am promovat-o cu 25 de puncte avans. Am făcut o performanţă acolo. Nu am pierdut niciun meci în campionatul ăla. Am pierdut un singur joc, atât, în toată perioada.

Aia consider că a fost o performanţă pentru mine. Este o performanţă şi că ne-am calificat din această grupă de Europa League, pentru mine este o performanţă. Dacă vom câştiga campionatul e o altă performanţă. Dacă vom lua Cupa României mai este o performanţă”, a mai spus Dică, la Digi Sport.