• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO FCSB - FC Voluntari 2-1. Nicolae Dică e fericit pentru tânărul Dennis Man, care a adus în prelungiri victoria celor de la FCSB contra lui FC Voluntari, scor 2-1.

"Mă bucur mult pentru Man, avusese două ocazii şi nu reuşise să marcheze, era foarte dificil pentru el să treacă peste dacă nu marca acest gol. Am avut emoţii mari, dar important este că am câştigat...cu greu, dar am reuşit. Am dominat tot meciul, prima repriză a fost bună, dar fără foarte multe ocazii, în a doua însă i-am dominat foarte mult, am avut foarte multe ocazii. Important este că băieţii au crezut în victorie până la capăt. Merită felicitaţi, au avut atitudine. Ştiam că am jucători de valoare, de caracter. Putem face jocuri mult mai bune decât acesta, putem domina acest campionat", a declarat antrenorul FCSB-ului după primul meci oficial pe banca "roş-albaştrilor".

Dică n-a fost mulţumit de toată lumea după meciul de pe Arena Naţională.

"Fundaşii centrali nu au strâns mai repede la golul lor. Important e să învăţăm din greşeli, avem de învăţat şi din victorii". a mai spus "principalul" celor de la FCSB.

Nicolae Dică a fost mulţumit şi de susţinerea de care au avut parte jucătorii săi în prima etapă din Liga I.

"Mă bucur că au venit fanii, cred că au venit în jur de 10 000. Lumea încă mai este în concedii, timpul a fost cum a fost- Îmi doresc să vină tot mai mulţi de la meci la meci", a mai afirmat antrenorul bucureştenilor.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT