• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nicolae Dică este revoltat din cauza programului încărcat al celor de la FCSB, care au jucat deja opt meciuri oficiale de la începutul sezonului, în interval de mai puţin de o lună. "Roş-albaştrii" vor înfrunta Sporting Lisabona marţi, în turul play-off-ului Ligii Campionilor.

În ciuda faptului că Digi Sport a insistat ca etapa intermediară de la mijlocul săptămânii în curs să fi fost amânată, LPF şi FRF nu au ţinut cont de asta, încărcând enorm echipele din Liga 1. Această oboseală acumulată se răsfrânge în special pentru echipele angrenate în Europa, motiv pentru ca vicecampioana să fie total nemulţumită.

"Este un meci foarte important, dar cred că trebuia să-i intereseze şi pe cei care fac programările. Am văzut că Sporting joacă la o săptămână, însă noi jucăm din trei în trei zile, că noi suntem în România şi probabil nu vor să avem echipe în Champions League, Europa League, în grupe. Mai bine să băgăm meciuri acum, cât mai multe, să nu se califice echipele, să fie cât mai obosiţi jucătorii, că aşa e mai bine la noi. Nu ştiu cum au gândit ei această programare, cu meciul ăsta intermediar pe care l-am jucat cu Iaşi, dar eu îmi doream să mai joc doar un singur meci până la meciul cu Sporting, dar aşa au decis cei care sunt în măsură să facă aceste programări", a atacat Dică.

FCSB va juca patru meciuri şi în următoarele două săptămâni: "dubla" cu Sporting Lisabona şi duelurile cu Juventus Bucureşti şi FC Botoşani, din Liga 1.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT