• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nicolae Dică îl va înlocui pe Laurenţiu Reghecampf la FCSB, însă regretă că va fi nevoit să plece de la SCM Piteşti, cu care a promovat în acest sezon în liga secundă.

"Mai am contract cu SCM Piteşti, dar am avut o discuţie cu cei de acolo şi ştiau că merg la acele discuţii, am avut acceptul lor. Oamenii m-au înţeles, au fost de acord, au zis că e o şansă mare pentru mine. Le-am spus că îi voi anunţa când voi semna. Am avut un proiect frumos de un an şi jumătate acolo şi am făcut lucruri frumoase acolo. Îmi pare rău de Piteşti, am făcut un grup extraordinar, şi datorită băieţilor de acolo am ajuns să antrenez Steaua. Sunt momente în care trebuie să alegi, iar acum am ales cu sufletul, e o şansă să antrenez cea mai titrată echipă din România. Tot de la Piteşti am plecat la Steaua şi ca jucător, fac acelaşi drum şi ca antrenor", a declarat Dică la "Digi Sport Special".

Fostul mijlocaş al Stelei va încheia sezonul din Liga a III-a înainte de a începe lucrul la FCSB.

"Merg şi încerc să câştig ambele jocuri rămase. Voi semna cu Steaua, dar mi-am propus să nu pierd niciun joc. Îmi voi face treaba ca un profesionist adevărat. Vineri vom juca cu Steaua II şi vreau să câştig", a mai spus piteşteanul în vârstă de 37 de ani.

Cu Dică pe bancă, SCM Piteşti este neînvinsă în seria a treia din Liga a III-a. Argeşenii au 68 de puncte, cu 27 mai mult decât următoarele două clasate, Flacăra Moreni şi FCM Alexandria.

Nicolae Dică a jucat pentru Steaua în perioada 2004 - 2008 şi în 2011 şi a cucerit patru trofee: două titluri, Cupa şi Supercupa României. Secund la Steaua în sezonul 2014-2015, Dică a jucat şi o semifinală de Cupa UEFA cu bucureştenii, în 2006.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT