• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Criticile din partea patronului Gigi Becali tensionează atmosfera la Steaua, acolo unde Bogdan Mitrea a fost trimis la echipa secundă, din liga a treia, după prestația de la ultimul meci, pierdut de "roș-albaștri" cu 0-1, pe teren propriu, în fața lui Gaz Metan Mediaș.

"Eram la Viitorul când l-a adus domnul Hagi pe Mitrea. Și la Viitorul a avut nevoie de timp, de vreo șase luni, nu a intrat titular din prima. Când îl băga fundaș stânga, când îl băga fundaș central și după ce s-a învățat cu lotul a început să joace bine. Bănuiesc că și la Steaua avea nevoie de timp pentru a se adapta. I-a fost și greu, pentru că pe acel post e Toșca și el joacă la națională și e căpitanul echipei. Jucând odată la patru meciuri, îi este foarte greu. La Steaua vine și presiune de la patron. Dacă nu ești bine cu psihicul, poți să clachezi", a declarat Nicolae Dică la "Digi Sport Special".

Antrenor în liga a treia, la SCM Pitești, Nicolae Dică și-a amintit și de criticile primite de el în perioada petrecută la Steaua.

"Când jucam la Steaua eram cel mai criticat de patron. Nu a spus niciodată public: 'Să nu-l mai văd pe teren!', dar eram criticat. Eu, unul, așteptam meciul următor ca să îi demonstrez că se înșală. Cred că așa ar trebui să gândească fiecare jucător, să aștepte meciul următor și să demonstreze. Eu încetineam jocul, dar dădeam goluri", a mai spus fostul "decar" al Stelei și al Viitorului.

Nicolae Dică e convins că Gigi Becali se poate răzgândi în privința lui Mitrea.

"Sunt sigur că patronul poate fi convins, 100%. Am avut și eu discuții cu domnul Becali și știu cum e dânsul. Sunt momente după joc în care are o reacție dură la adresa unui jucător, dar după aia se poate discuta. Normal că trebuie să vii cu argumente. Reghecampf a venit, i-a spus care sunt argumentele și a reușit să îl bage. Acum, nu știm dacă va reuși să îl aducă înapoi", a încheiat fostul "secund" al Stelei.