• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

În cadrul conferinței de azi, Nicolae Dică a spus că ordinea căpitanilor de la FCSB rămâne neschimbată și că Denis Alibec va avea prioritate la banderolă. Fostul jucător de la Astra Giurgiu este urmat astfel de Mihai Pintilii și de goalkeeperul Florin Niță.

Noul tehnician de pe banca celor de la FCSB a anunțat că ordinea stabilită de Laurențiu Reghecampf încă din cursul sezonul trecut în privința căpitanilor nu va fi modificată. ”Ordinea rămâne aceeași: Denis Alibec, Pintilii și Niță, al treilea, nu se va schimba nimic. Așa au fost de anul trecut așa va fi și anul acesta.Am purtat o discuție cu fiecare jucător în parte și am stabilit de comun acord să mergem pe această variantă”, a spus Dică.

TAS a decis în cursul zilei de joi ca FC Viitorul Constanța să rămână campioana României. Decizia instanței de la Lausanne nu l-a marcat pe Dică, antrenor care nu se aștepta la câștig de cauză. ”Nici nu m-am gândit la TAS, nu eram încă aici și nu m-am gândit la acest lucru, dacă era să câștigăm și să fim cap de serie poate aveam un parcurs mai ușor să ajungem în grupele Ligii Campionilor”.

Tehnicianul Viktoriei, Pavel Vrba, (53 de ani), a recunoscut că la nivel de echipe de club cehii au avut întotdeauna probleme cu românii. Dică vede contrariul. ”Nu știu dacă ne-au luat frica. În meciuri de Champions League sunt dueluri importante, nu sunt partide deja câștigate, sunt bani, adversari cu jucători de valoare. Plzen a mers în grupele Champions League și asta spune multe”.