• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Nicolae Dică a vorbit pentru prima dată despre prelungirea contractului cu FCSB. Înțelegerea tehnicianului de 37 de ani cu echipa lui Gigi Becali este valabilă până la finalul acestui sezon competițional, dar, dacă este să ne luăm după rezultatele de până acum, acesta va continua pe banca roș-albaștrilor și în stagiunea următoare.

Dică este conștient că doar dacă va avea performanțe va putea continua pe banca FCSB și în sezonul viitor și a dezvăluit discuția pe care a purtat-o cu Gigi Becali, legată de prelungirea înțelegerii.

”Nu am vorbit despre prelungirea contractului, doar m-a întrebat domnul Becali dacă am o problema cu contractul, daca vreau să-l prelungesc. I-am spus că nu am nicio problemă.

Am contract până în vară. Rezultatele mele mă vor ține la Steaua sau nu. Nu mă încântă cu nimic că semnez acum un alt contract, iar în februarie sau martie sunt dat afară”, susține Dică.

Nicolae Dică a fost instalat pe banca tehnică a roș-albaștrilor în vară, după ce Laurențiu Reghecampf a plecat să antreneze în zona golfului. Deși este tânăr, fostul jucător al Stelei a reușit să se impună rapid în fața jucătorilor.

Până în acest moment, Dică are un parcurs foarte bun cu FCSB în toate competițiile. Este pe primul loc în Liga 1, ocupă prima poziție în grupa G din Europa League, fiind deja calificată în primăvara europeană și s-a calificat în optimile Cupei României.

26 de meciuri oficiale are Dică pe bancă FCSB. Sub comanda sa echipa a înregistrat 16 victorii, 8 egaluri și două înfrângeri.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT