• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CSM Poli Iași - FCSB. Nicolae Dică l-a folosit din nou pe Filipe Teixeira pe postul de mijlocaș central. Tehnicianul de 37 de ani a început partida de la Iași cu jucătorul de 37 de ani în banda dreaptă, dar la pauza meciului, scorul fiind de 0-0, a hotărât să forțeze în atac și a scos un închizător.

Dragoș Nedelcu a fost înlocuit cu Dennis Man, care și-a luat în primire locul în banda dreaptă, astfel că Teixeira a coborât lângă Mihai Pintilii. Nu este prima dată când Dică îl folosește pe portughez în acea zonă de teren, dar antrenorul FCSB consideră riscant să joace cu Teixeira acolo, după cum spunea chiar el în urmă cu ceva timp.

”Eu cred că Teixeira dă randamentul cel mai bun în zonele laterale. El ține de minge și cu adversar în spate, îi place să se întoarcă. Când joacă în zona centrală, există pericolul să mai piardă mingea și putem să luăm gol”, spunea Dică, în urmă cu ceva timp.

Teixeira nu a reușit însă să-și ajute echipa nici din acea poziție și a fost înlocuit cu Florinel Coman, în minutul 75 al meciului, la scorul de 1-0, pentru CSM Poli Iași.

Deși are 37 de ani, conducerea FCSB a decis să-i prelungească contractul portughezului. Mijlocașul a ajuns în curtea roș-albaștrilor în ultima perioadă de transferuri și a semnat un contract pe un an cu formația lui Gigi Becali. 20.000 de euro pe lună este salariul pe care-l ia Teixeira la FCSB.

150.000 de euro este cota de piață a lui Teixeira, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT