• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Nicolae Dică (37 de ani) așteaptă în continuare doi fundași centrali, pentru a-și întări lotul, dar, până atunci, tehnicianul a primit un alt jucător pe care nu credea că se poate baza în prima rundă. Este vorba despre Gabriel Enache (26 de ani), care s-a accidentat în ultimul amical al verii, cel cu Oostende, scor 0-2, când a suferit o entorsă la gleznă.

Staff-ul medical al roș-albaștrilor și-a făcut treaba foarte bine, astfel că fundașul dreapta a putut fi recuperat la timp. Testul final, ca să spunem așa, dat de Enache a fost la antrenamentul de sâmbătă dimineață, de la Baza Steaua. Fotbalistul s-a mișcat foarte bine, astfel că Dică îl ia în calcul pentru a-l trimite în teren din primul minut contra celor de la Voluntari. 

Partida dintre FCSB și Voluntari se va disputa duminică, 16 iulie, de la ora 21:00, pe Arena Națională și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Toate meciurile din sezonul 2017-2018 se văd în direct la Digi Sport, iar cele mai importante faze video vor putea fi urmărite în timp real pe digisport.ro.

În cazul în care Enache ar fi fost indisponibil, atunci Dică ar fi mizat din primul minut al sezonului cu numărul 100 în Liga 1 pe Marko Momcilovic, ceea ce înseamnă că Pleașcă, cel puțin momentan, reprezintă a treia variantă.

Cu Enache refăcut, Dică este ceva mai relaxat pentru că va putea alinia contra celor de la FC Voluntari tot ce are mai bun în acest moment, din punct de vedere fizic și medical.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Cum va arăta FCSB cu FC Voluntari