• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nicolae Dică a comentat situația lui Denis Alibec, care va lipsi la meciul cu Astra din cauza unei accidentări, și a dezvăluit că a avut o discuție cu atacantul. Jucătorul de 26 de ani a fost extrem de nervos la meciul de la Plzen și a înjurat spre direcția antrenorului, când nu a primit permisiunea să execute o lovitură liberă.

Dică nu știe dacă Alibec l-a înjurat pe el, dar consideră că nu trebuia să procedeze așa, indiferent pe cine a înjurat.

”Da, am avut o discuție cu el. Și dacă m-ar fi înjurat, nu aș fi fost singurul antrenor care este înjurat de un jucător. Dacă așa a considerat el atunci să înjure, nu știu pe cine, e problema lui.

Eu nu-mi permit să înjur jucătorii și nici când am fost jucător activ nu mi-am permis să-mi înjur antrenorul. Asta este educația pe care am primit-o de acasă”, a declarat Dică, în conferința de presă premergătoare meciului cu Astra.

Totuși, tehnicianul de 37 de ani îl înțelege pe atacant și consideră normal acest lucru, în momente de nervozitate.

”Dacă m-a înjurat pe mine, repet, e problema lui. Dacă a înjurat așa ca să se descarce, e ok. Mai spui așa în gol înjurători, nervos, când nu-ți iese ceva. Dacă cineva mă jignește, nu sunt genul de om care să-i întoarcă spatele când are nevoie.

Știu că a primit o amendă, dar nu știu dacă i s-au luat banii. Când a avut atitudine greșită, l-am exclus din lot, a stat în tribună și a fost amendat. Cât am fost jucător la Steaua nu am avut probleme cu vreun coleg, dar ne mai certam și noi”, a mai spus Dică.

În altă ordine de idei, Nicolae Dică s-a hotărât asupra echipei pe care o va trimite în teren la meciul cu Astra. Tehnicianul de 37 de ani nu se va putea baza pe șase jucători din lotul de 28 pe care-l are la dispoziție și va face opt modificări în primul 11, față de meciul din Europa League, cu Plzen.

Partida dintre Astra și FCSB se va disputa duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:45, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

18 meciuri, două goluri și 5 pase de gol are Alibec pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile.

3 milioane de euro este cota de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT