• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Denis Alibec nu traversează cea mai bună formă a carierei sale, iar acest lucru se vede și în frustrarea pe care o arată pe teren. Nicolae Dică pare însă decis să meargă tot pe mâna atacantului și în meciurile următoare, deși Harlem Gnohere se află într-o formă foarte bună, fiind unul dintre golgheterii campionatului.

Tehnicianul de 37 de ani susține că este mulțumit de evoluția lui Gnohere, dar a lăsat de înțeles că acesta nu va putea să-i ia fața lui Alibec, ultimul fiind și căpitanul echipei.

”Îl avem și pe Gnohere care a jucat mai mult decât în trecut și e golgheterul campionatului, am încercat să joc și cu el și cu Denis, să le dau jocuri la amândurora. Sunt mulțumit de atitudinea pe care a avut-o ”Bizonul” atunci cand a intrat, dar Denis este jucător de națională, e căpitanul echipei și am încercat să-i țin în formă pe amândoi.

Din păcate Alibec vine după o accidentare, trebuie să avem răbdare cu el și sper ca în cel mai scurt timp să intre în forma, să ajute echipa cât mai mult”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare meciului cu Plzen, din grupele Europa League.

Atât Alibec, cât și Gnohere au ajuns la FCSB la începutul anului. Primul a costat 2,04 milioane de euro, în timp ce fostul dinamovist a costat 250.000 de euro, acesta fiind însă în ultimele șase luni de contract.

11 meciuri și două goluri are Alibec, în acest sezon, pentru FCSB, în toate competițiile.

3 milioane de euro este cota de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.com.

13 meciuri și 4 goluri are Gnohere, în acest sezon, pentru FCSB, în toate competițiile, de cele mai multe ori fiind însă rezervă.

1 milion de euro este cota de piață a lui Gnohere, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT