• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Pentru prima oară în ultimii doi ani, Dinamo - Steaua s-a jucat cu ambele galerii în tribună. Suporterii celor doi mari granzi ai fotbalului românesc au făcut o atmosferă de mare meci, din punct de vedere vizual şi fonic partida ridicându-se la statutul de derby.

Şi de această dată formaţia din Ştefan cel Mare a impresionat la capitolul coregrafie. Fanii anunţaseră înainte de confruntare că pregătesc ceva unic, care nu s-a mai văzut pe un stadion din România, menţionând totodată că au lucrat o lună ca totul să iasă perfect. Iar realizarea a fost pe măsură: la pătrunderea în teren a echipelor o pânză uriaşă a fost ridicată în faţa peluzei, creând impresia unui cinematograf. Luminile au fost stinse, iar pe pânză au fost proiectate, pe muzica "Telecinematecii" imagini din istoria lui Dinamo.

 

Din nefericire, la televizor nu s-a putut observa aproape nimic, din cauza faptului că au fost prea puţine proiectoare, de capacitate mică. Odată cortina ridicată, suporterii au ridicat o serie de cartoane, cu un mesaj superb: "Istoria reînvie gloria tinereţii, de mână cu cei mici redăm culoare vieţii". Spiritul "alb-roşu" îi determină pe cei din generaţia a doua să transmită mai departe valorile în care cred şi să îi ducă pe cei din noua generaţie la stadion, pentru a trăi pe viu sentimentul unic dat de un meci de fotbal. 

De menţionat faptul că momentul artistic realizat de fanii lui Dinamo a întârziat partida cu aproximativ 9 minute. 

De partea cealaltă, cei aproximativ 800 de ultraşi din "Peluza roş-albastră" au afişat o pânză cu un ultras. "Nothing can stop us" ("Nimic nu ne poate opri") a reprezentat mesajul coregrafiei.