• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamo s-a mișcat repede după ce nu a reușit să-l ia pe Ciprian Marica, ajuns tocmai în curtea rivalilor de la Steaua. Roș-albii sunt pe cale să-l transfere pe Paul Batin, care a evoluat în acest sezon pentru FC Botoșani, fiind în prezent liber de contract.

În vârstă de 28 de ani, fotbalistul născut la Baia Mare a participat la antrenamentul de sâmbătă al lui Dinamo și sursele Digi Sport susţin că a semnat un contract pe un an cu gruparea din Ștefan cel Mare.

Astfel, Mircea Rednic va avea o soluție în plus pentru linia de 3 din spatele vârfului, în sistemul pe care îl foloseşte la Dinamo, 4-2-3-1. Batin a mai lucrat sub comanda lui Rednic şi la CFR Cluj, fiind unul dintre jucătorii apreciaţi de actualul antrenor al "câinilor roşii".

Până să ajungă la FC Botoșani, în 2014, Paul Batin a fost jucătorul lui CFR Cluj din 2009, care l-a împrumutat însă la 3 echipe: UTA, Pandurii și FC Brașov. Atacantul a jucat în 12 meciuri pentru FC Botoșani, iar în 9 dintre partide a fost titular.

Ce transferuri a făcut Dinamo până acum:

Veniri: Valentin Lazăr (Chiajna), Victor Rîmniceanu (Viitorul), Patrick Ekeng (Cordoba), Vlad Olteanu (FC Brașov), Sergiu Hanca (ASA Tg. Mureş), Paul Batin (liber de contract)

Plecări: Fai (Standard Liege), Patrice Feussi (Chiajna), Bogdan Gavrilă (exclus din lot), Gabriel Abraham, Antonio Ghomsi, Aljosa Vojnovic, Ricky van Haaren, Gezim Shalaj (contracte reziliate)